Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 25η επέτειος του Final Fantasy VII θα εορταστεί μέσω ενός livestream την ερχόμενη εβδομάδα

*
Η Square Enix θα γιορτάσει την 25η επέτειο του Final Fantasy VII την επόμενη εβδομάδα με τη διοργάνωση ενός livestream. H ζωντανή αυτή παρουσίαση, όπως αναφέρει το Final Fantasy Union, θα επικεντρωθεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το FFVII: The First Soldier. Παρόλα αυτά δεδομένου του ότι ο Tetsuya Nomura και Yoshinori Kitase θα εμφανιστούν ως special guests, δεν είναι απίθανο να μάθουμε περισσότερα για το επόμενο part του remake.

Tον προηγούμενο μήνα, ο παραγωγός Yoshinori Kitase, ανέφερε πως ο κόσμος του Final Fantasy VII θα συνεχίσει να επεκτείνεται το 2022, οπότε τα νέα για το remake ή άλλα έργα που σχετίζονται με το παιχνίδι είναι πιθανό να έρθουν στο κοντινό μέλλον. Η Square Enix φαινόταν να ετοιμάζει κάτι νέο σχετικά με το Red XIII και τον περασμένο μήνα, οπότε δεν είναι απίθανο να κυκλοφορήσει άλλο ένα DLC για το πρώτο μέρος του remake πριν από το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*