Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 2K ανακοίνωσε επίσημα το Mafia: Trilogy και πληροφορίες για κάθε game (trailer)

*
H 2K ανακοίνωσε το Mafia: Trilogy και τα παιχνίδια Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition και Mafia III: Definitive Edition που θα κυκλοφορήσουν και ξεχωριστά. Πληροφορίες, ημερομηνίες κυκλοφορίας και πως θα τα αποκτήσετε δωρεάν, στο άρθρο μας!

Η 2K, πιστή στο ραντεβού της, ανακοίνωσε επίσημα το Mafia: Trilogy, τα τρία παιχνίδια της σειράς δηλαδή που επιστρέφουν σε διαφορετικές ημερομηνίες και με διαφορετικές βελτιώσεις. Διαβάστε τα πάντα στο άρθρο μας!


Η 2K, πιστή στο ραντεβού της, ανακοίνωσε επίσημα το Mafia: Trilogy, τα τρία παιχνίδια της σειράς δηλαδή που επιστρέφουν σε διαφορετικές ημερομηνίες και με διαφορετικές βελτιώσεις. Όπως σημείωνε και στα σχετικά videos της η εταιρεία, στόχος της Hangar 13 είναι να προσφέρει στους gamers τη δυνατότητα να γνωρίζουν το οργανωμένο έγκλημα της Αμερικής σε 3 διαφορετικές περιόδους. Τα τρία παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν με τα ακόλουθα ονόματα και θα έχουν τις σχετικές βελτιώσεις.

1) Mafia: Definitive Edition (το πρώτο παιχνίδι, φτιαγμένο από την αρχή στη λογική remake)
2) Mafia II: Definitive Edition (ultra HD remaster του κλασικού τίτλου)
3) Mafia III: Definitive Edition (απλή επανακυκλοφορία)



Όσοι αγοράσουν το Mafia: Trilogy πριν τις 28 Αυγούστου θα έχουν άμεση πρόσβαση στα Mafia II: Definitive Edition και Mafia III: Definitive Edition στις εκδόσεις PC, PS4 και Xbox One και θα μπορέσουν να κατεβάσουν και το Mafia: Definitive Edition με το που γίνει διαθέσιμο εκείνη την ημερομηνία (28/08/20). Τα τρία games θα κυκλοφορήσουν και σε physical έκδοση (μία συλλογή) στις 28 Αυγούστου. Και τα τρία παιχνίδια είναι ήδη στα σχετικά ψηφιακά καταστήματα (PS Store, Xbox Store, Steam), με τα Mafia II: Definitive Edition και Mafia III: Definitive Edition έτοιμα για παιχνίδι από σήμερα, ενώ το Mafia: Definitive Edition θα είναι playable με την κυκλοφορία του στις 28 Αυγούστου. Οι εκδόσεις σε Epic Games Store και Stadia για το PC θα γίνουν διαθέσιμες σε μετέπειτα χρονική στιγμή.

Τόσο το Mafia II: Definitive Edition, όσο και το Mafia III: Definitive Edition θα έχουν όλο το βασικό περιεχόμενο, το original bonus add-on περιεχόμενο και βελτιωμένα γραφικά που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση ως “4K compatible”. Το Mafia: Definitive Edition θα ακολουθήσει αργότερα μιας και πρόκειται για μια δημιουργία από την αρχή, με ανανεωμένο script γεμάτο νέους διαλόγους, μεγαλύτερης έκτασης ιστορικό background για τους βασικούς χαρακτήρες, έχτρα cut-scenes και νέα gameplay sequences και χαρακτηριστικά, όλα βασισμένα στη μηχανή του Mafia III.



Τέλος, όσοι προ-παραγγείλουν το Mafia: Definitive Edition ή προπαραγγείλουν το Mafia Trilogy στην ψηφιακή ή physical έκδοσή της πριν τις 28 Αυγούστου θα αποκτήσουν και το The Chicago Outfit bonus add-on για το πρώτο παιχνίδι. Το συγκεκριμένο πακέτο περιεχομένου περιλαμβάνει τα εξής:

• Αποκλειστικό Player Outfit: The Don
• Αποκλειστικό όχημα: Smith V12 Limousine
• Αποκλειστικό Weapon Skin: Gold Semi-Automatic

Ακόμη, όσοι παίκτες εγγραφούν και φτιάξουν 2K account, μπορούν να φανερώσουν bonus αντικείμενα για κάθε game και συγκεκριμένα:
• Mafia: Definitive Edition: Black Cats Motorcycle Pack;
• Mafia II: Definitive Edition: Made Man Pack;
• Mafia III: Definitive Edition: Classico Three-piece Suit & IL Duca Revolver.



Το Mafia II: Definitive Edition θα δοθεί αυτόματα σε όσους έχουν αγοράσει το Mafia II στο Steam χωρίς έξτρα κόστος. Αντίστοιχα, όλοι οι κάτοχοι του Mafia III στο PS4, στο Xbox One και στο Steam θα δουν το παιχνίδι τους να αναβαθμίζεται δωρεάν στο Mafia III: Definitive Edition. Τέλος, όσοι έχουν ένα συνδυασμό των τίτλων, θα λάβουν ειδικές προσφορές για αναβαθμίσεις σε μειωμένη τιμή, μέσα από τα in-game menus των τριών παιχνιδιών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*