Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 2K Games απέσυρε τα παιχνίδια της από το GeForce Now

*
Η 2K Games προστέθηκε στην λίστα των publishers που απέσυραν τα παιχνίδια τους από το GeForce Now, την υπηρεσία streaming της Nvidia.

Ήδη Activision και Bethesda έχουν αποσύρει τους περισσότερους τίτλους τους και τώρα στη σχετική λίστα προστίθενται, μεταξύ άλλων, franchises όπως τα Borderlands, Bioshock, Mafia, X-Com και Civilization.


Η υπηρεσία GeForce Now συνδέεται με την υπάρχουσα βιβλιοθήκη των PC games που έχετε σε διάφορες πλατφόρμες και στη συνέχεια μπορείτε να τα κάνετε stream σε υπολογιστές χαμηλών δυνατοτήτων, smartphones και tablets. Η πρόσβαση πραγματοποιείται με δύο τρόπους. Μέσω δωρεάν πρόσβασης στο cloud, για game sessions που διαρκούν το πολύ μια ώρα. Στη συνέχεια οι παίκτες μπορούν να συνδεθούν (πάλι το πολύ για μια ώρα) όσες φορές θέλουν, αρκεί να μην είναι γεμάτοι οι servers, οπότε θα υπάρχει αναμονή.

Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσω της Founder's Edition, με κόστος €5,49 για τους πρώτους 12 μήνες, όπου οι τρεις πρώτοι είναι δωρεάν για λόγους δοκιμής. Οι Founders δεν πονοκεφαλιάζουν για τη διαθεσιμότητα των servers και επίσης έχουν πρόσβαση σε hardware-accelerated ray tracing, σε όποια παιχνίδια αυτό υποστήρίζεται.

Όσο για το πρόβλημα που προέκυψε με την 2Κ Games, η Nvidia ανακοίνωσε πως γίνονται προσπάθειες να βρεθεί λύση. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που εκφράζουν την αγανάκτησή τους για αυτή την εξέλιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*