Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 2K Games εξαγόρασε το τμήμα video games της HookBang

*
Η 2K Games πρόσθεσε στο δυναμικό της το τμήμα video games τη HookBang, ένα studio που εδρεύει στο Austin. Σκοπός είναι η συγχώνευσή του με τη Visual Concepts, που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη της σειράς NBA 2K. Επιπλέον, η HookBang θα μετονομαστεί σε Visual Concepts Austin.

Η HookBang ιδρύθηκε το 2012 και πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Visual Concepts για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με art, design και engineering στο NBA 2K21. "Το να συνεργαστούμε με ένα τόσο γνωστό studio, όπως η Visual Concepts, πάνω στο NBA 2K21, ήταν μια μοναδική ευκαιρία. Η επίσημη ενσωμάτωσή μας στην Visual Concepts και την 2K, θα επιτρέψει να επιταχύνουμε την επιρροή μας στο προϊόν, την εταιρείας και το development community του Austin", αναφέρει σε δελτίο τύπου ο CEO της HookBang, Frank Roan.


Από πλευράς Visual Concepts, ο πρόεδρος Greg Thomas καλωσόρισε τους ανθρώπους του νέου studio και σημείωσε πως η κίνηση αυτή είναι μέρος της προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια για τη συνεχή βελτίωση της σειράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*