Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 2K ανακοίνωσε το WWE 2K Battlegrounds (trailer)

Η 2K ανακοίνωσε ένα arcade-style WWE game, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους fans, όσον αφορά το μέλλον της δημοφιλούς σειράς. Πρόκειται για το WWE 2K Battlegrounds, ένα brawler που επιμελείται η Saber Interactive, developer των World War Z και NBA 2K Playgrounds. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2020 και θα περιλαμβάνει καρικατούρες διάσημων μαχητών, με τις κινήσεις τους αλλά και μια σειρά από αρένες. Περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι αναμένονται τις επόμενες μέρες και για την ώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο teaser trailer.

Ήδη σας έχουμε ενημερώσει ότι, μετά από την παταγώδη αποτυχία του WWE 2K20, η 2Κ αποφάσισε να μην προχωρήσει με την κυκλοφορία του WWE 2K21.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*