Ο επικεφαλής της 343 Industries Frank O’Connor ζήτησε συγγνώμη για το day-one download του Halo: The Master Chief Collection. Ορισμένοι fans άσκησαν έντονη κριτική στην ομάδα (για τον όγκο των αρχείων που φτάνει τα 20GB), ενώ τόνισαν πως το game θα μπορούσε να διατεθεί σε δύο Βlu-ray δίσκους. Ωστόσο, ο O'Connor δήλωσε -μεταξύ άλλων- μέσα από το Neogaf ότι η εναλλαγή μεταξύ των δίσκων θα δημιουργούσε πρόβλημα στην συνολική εμπειρία.

Ο developer στη συνέχεια σημείωσε πως το content update σχετίζεται κατά κύριο λόγο με το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού, το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό μέρος του remastered πακέτου, ενώ τόνισε πως οι χρήστες μπορούν να παίζουν το single-player campaign, όσο πραγματοποιείται η λήψη του update. Τέλος, ο O’Connor ανέφερε ότι κατανοεί την ταλαιπωρία και την ενόχληση για ορισμένους χρήστες και πως η ομάδα έχει λάβει σοβαρά υπόψιν το ζήτημα.
Ίσως μάθαμε την τιμή του GTA 6
Τουλαχιστον καποιος ζητησε συγνωμη για τα day one patch update που ειναι και εξωφρενικα σε ογκο.
Πάλι θα γυρίσμουμε στους πολλούς δίσκους ανά παιχνίδι σε κονσόλα της MS; Και στο One τώρα; Ήμαρτον πια... :P
Αφού βγήκε και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα καλά έκανε. Αν και δεν νομίζω να είχαν πρόβλημα να αλλάξουν έναν δίσκο, οι βετεράνοι του 360. :P
Σοβαρά τώρα εάν η αλλαγή δίσκου είναι πρόβλημα για μάζα κατόχων του Xbox 360 μάλλον έχουν σοβαρό πρόβλημα οι ίδιοι. Είτε βουτυρομπεμπέδες είναι ή βαριούνται τόσο πολύ την ζωή τους για να ξεκολλήσουν από τον καναπέ. Λες και σας στέλνουν να κάψετε...μα τι ζωηρά παιδιά.
Φθηνές δικαιολογίες. Ας έδιναν το δεύτερο δισκακι για εγκατάσταση χαρτών ας πούμε. Γιατί να το κατεβάζω;