Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H 505 Games ανακοίνωσε το Memories of Mars

*
505 Games και Limbic Entertainment (Might & Magic, Tropico 6) ανακοίνωσαν ένα νέο open world online survival sandbox game με τίτλο Memories of Mars. Ο τίτλος αναμένεται σύντομα στο Steam Early Access για PC και βάζει τους παίκτες να ταξιδέψουν στον κόκκινο πλανήτη, να εξερευνήσουν το τεράστιο τοπίο και να παλέψουν για τη ζωή τους απέναντι σε εξωγήινα τέρατα, αλλά και άλλους επιζήσαντες. Ο Stephan Winter, CEO της Limbic Entertainment, σημείωσε πως το Memories of Mars θα προσφέρει στους παίκτες πολλές δυνατότητες σε επίπεδο εξέλιξης του χαρακτήρα και εξερεύνησης του κόσμου. Όσοι κάνουν εγγραφή στο επίσημο site του τίτλου θα αποκτήσουν ένα αποκλειστικό in-game pattern και το blueprint για το CZ 457 rifle. Δείτε στη συνέχεια του άρθρου το announcement trailer για να πάρετε μια πρώτη γεύση, αλλά και μερικές εικόνες.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*