Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Activision ανακοίνωσε το Call of Duty World League

Ο community manager της Activision ανακοίνωσε νέο παγκόσμιο πρωτάθλημα eSports, το Call of Duty World League. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν live-streamed events όλο το χρόνο, ενώ το τελικό έπαθλο φτάνει τα $3 εκατομμύρια. Το πρωτάθλημα θα χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Pro και Challenge, όπου στη τελευταία θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ερασιτεχνικές ομάδες. Η πρώτη σεζόν του Pro Division θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016 με ομάδες από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία και θα ανταγωνιστούν για μια θέση στο Call of Duty Championship το φθινόπωρο.



Οι νικητές του Challenge Division θα μπορούν επίσης να πλασαριστούν στο πρωτάθλημα, μέσω των επίσημων LAN events. Τέλος, στους επόμενους μήνες αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Call of Duty World League, και μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του επίσημου website του πρωταθλήματος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*