Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Activision διακόπτει τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Jeff Leach μετά από σεξιστικά σχόλια

*
H Activision ανακοίνωσε πως διακόπτει τη συνεργασία της με τον voice actor Jeff Leach (φωνή του Ghost στο Call of Duty: Modern Warfare και στο Warzone) μετά από σεξιστικά σχόλια που έκανε. Ένα σχετικό video με τη συμπεριφορά του έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας προσβολές και σχόλια κατά γυναικών. Το υλικό έκανε την εμφάνισή του από τον χρήστη NitroLukeDX στο Twitter και τον παρουσιάζει να καταφέρεται κατά της Twitch streamer The ZombiUnicorn, επειδή η τελευταία δεν εμφανίστηκε σε μια ζωντανή εκπομπή. Στη συνέχεια, υπάρχει υλικό από παρόμοια σχόλια σε ένα live stream που έκανε παίζοντας Call of Duty: Warzone το 2020. Η Activision τοποθετήθηκε ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας, αλλά και σημειώνοντας πως «ο σεξισμός δεν έχει θέση στη βιομηχανία, τα games και την κοινωνία. Η εταιρεία μας δεν συνεργάζεται πλέον με τον Jeff Leach. Τηρούμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε διασκεδαστικές και ασφαλείς εμπειρίες στους παίκτες».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*