Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Activision επιβεβαιώνει τις ανεβασμένες τιμές των next-gen παιχνιδιών και αναλύει τις εκδόσεις του Call of Duty: Black Ops Cold War

*
Η Activision επιβεβαίωσε και επίσημα (μέσω του Call of Duty: Black Ops Cold War) πως τα next-gen παιχνίδια της θα πωλούνται σε μεγαλύτερη τιμή, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες και για τη διαδικασία με τα cross-gen games. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα next-gen games της θα πωλούνται από τα 69,99 δολάρια, τιμή στην οποία θα βρίσκονται όλες οι απλές εκδόσεις (η αντίστοιχη τιμή για τα last-gen games) είναι 59,99 δολάρια. Κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες δόθηκαν ακόμη στη δημοσιότητα και για τη διαδικασία που θα παίζονται οι cross-gen εκδόσεις στα συστήματα των δύο εταιρειών.



Αρχικά, οι δύο εκδόσεις σε PS4 και Xbox One θα προσφέρουν τη δυνατότητα αγοράς του next-gen upgrade με ένα αντίτιμο που θα αγγίζει τα 10 δολάρια. Εδώ βέβαια υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Στο PS5, οι παίκτες θα μπορούν να εισάγουν το Blu-ray της PS4 έκδοσης και να κατεβάζουν ψηφιακά την next-gen έκδοση του τίτλου (και για όσο παίζουν, το δισκάκι θα πρέπει να παραμένει στο drive). Η έκδοση του Xbox One δεν μπορεί να αναβαθμιστεί στην Xbox Series X, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αγοράσουν την ειδική cross-gen έκδοση για τα συστήματα της Microsoft (που έχει και ειδική σήμανση στο εξώφυλλο).



Και στις δύο next-gen κονσόλες πάντως θα μπορούν να παίξουν τα Blu-ray discs των current-gen εκδόσεων, χωρίς απλά να προσφέρουν τα…next-gen χαρακτηριστικά. Τυπικά δηλαδή, η Activision επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα είναι στη λίστα backward compatibility και των δύο κονσολών. Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των next-gen εκδόσεων, αυτές θα προσφέρουν υψηλότερα framerate, hardware-based ray-tracing και μικρότερους χρόνους φορτώματος.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως το Call of Duty: Black Ops Cold War δεν θα κυκλοφορήσει σε retail έκδοση στο PC, αλλά και πως η συνεργασία Activision-Sony παραμένει και έτσι οι κάτοχοι συστημάτων PlayStation θα έχουν πρώτοι πρόσβαση και στην beta του τίτλου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Treyarch

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*