Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Activision μηνύει το Netflix λόγω…αρπαγής του Chief Financial Officer της

*
Φαίνεται πως Activision και Netflix θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, αφού η πρώτη μήνυσε τη δεύτερη για…αρπαγή του Chief Financial Officer της το 2018. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός publisher, o Spencer Neumann παραιτήθηκε από τη θέση του στις 31 Δεκεμβρίου 2018 και δύο μέρες αργότερα ανακοινώθηκε ως CFO στο Netflix, «σπάζοντας» ουσιαστικά το τριετές συμβόλαιο που είχε με την Activision και που θα έληγε στις 30 Απριλίου του 2020. Τον Ιανουάριο του 2019 η Activision ακύρωσε το συμβόλαιο του Neumann, λόγω παραβίασης όρων και στα όσα αναφέρει στη μήνυση, το Netflix προσέγγισε τον πρώην συνεργάτη της για να τον οδηγήσει σε αυτήν του την απόφασης. Όλα αυτά, όσο ο Neumann ήταν ο συνδετικός κρίκος των δύο εταιρειών για μεταφορά των gaming franchises σε σειρές. Μάλιστα, σημειώνεται πως χρειάστηκε να δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια δολάρια για να τον αντικαταστήσει με ένα ισάξιο υψηλόβαθμο στέλεχος και ζητάει από το Netflix να καλύψει μέρος αυτού του κόστους, καθώς και ένα μεγάλο πρόστιμο για την τακτική που ακολούθησε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*