Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Aspyr Media ανακοίνωσε το Torn

*
Το Torn είναι ένας νέο τίτλος για το PlayStation VR που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από την Aspyr Media. Το παιχνίδι περιγράφεται ως ένα νέο "dark sci-fi mystery", που αντλεί έμπνευση από δημοφιλείς σειρές όπως το Black Mirror και το The Twilight Zone. Βασίζεται κατά μεγάλο μέρος στην αφήγηση και διαδραματίζεται στην έπαυλη ενός καθηγητή φυσικής που εξαφανίστηκε πριν από 64 χρόνια. Το σπίτι είναι γεμάτο από παράξενες μηχανές και το ερώτημα είναι ποια η χρησιμότητά τους. Κυρίως όμως τι συνέβη σε αυτούς που τις δημιούργησαν. Το σενάριο έχει γράψει η Susan O'connor, που έχει προϋπηρεσία στο BioShock και το Tomb Raider, ενώ η σύνθεση του soundtrack είναι δουλειά του Garry Schyman, που έχει γράψει τη μουσική για το BioShock και το Middle-earth: Shadow of Mordor. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*