Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Atari Gaming αλλάζει στρατηγική και παρατά τα free-to-play και mobile games

*
Φαίνεται πως το πείραμα της Atari Gaming για free-to-play και mobile games δεν βγήκε και έτσι η εταιρεία αποφάσισε να επιστρέφει στα φυσιολογικά της, δηλαδή να εστιάσει σε premium games για PC και κονσόλες. Η εταιρεία ανακοίνωσε τις αποφάσεις της μέσω δήλωσης σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, αναθεωρώντας το πλάνο που είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο για διαχωρισμό της σε Atari Gaming και Atari Blockchain. Όπως φαίνεται, τα πρώτα premium games της θα αρχίσουν να εμφανίζονται πριν τα τέλη Μαρτίου του 2022, ενώ ο CEO της, Wade J Rosen, δήλωσε πως «στόχος μας είναι πλέον να προσφέρουμε μοναδικέ στιγμές διασκέδασης. Αυτός ήταν πάντα ο πυρήνας της Atari και συνδέει το παρελθόν με το μέλλον μας. Γι’ αυτό θεωρούμε πως το premium gaming υπηρετεί καλύτερα αυτούς τους σκοπούς και το DNA της Atari». Σε ό,τι αφορά τα free-to-play mobile games, ο επικεφαλής της εταιρείας άφησε να εννοηθεί πως όσα είναι πετυχημένα θα συνεχίσουν, ενώ τα υπόλοιπα μπορεί είτε να πουληθούν σε τρίτες εταιρείες είτε να εγκαταλειφθούν πλήρως.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*