Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Atari ανακοίνωσε το Black Widow: Recharged (trailer)

Η Atari, σε συνεργασία με τις Adamvision Studios και SneakyBox ανακοίνωσαν το Black Widow: Recharged. Θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

Το cult classic twin-stick shooter επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή, εν' όψη του Halloween. Το Black Widow: Recharged έχει σχεδιαστεί από την αρχή. Είναι προσαρμοσμένο στις επιταγές του σύγχρονου gameplay, με ανανεωμένα γραφικά, νέες ικανότητες και soundtrack από τη βραβευμένη, Megan McDuffee. Όποιος πετύχει high score θα δει το όνομά του γραμμένο στην κορυφή του leaderboard. Θα υπάρχουν περισσότερες από 30 δικιμασίες που θα δοκιμάσουν τις ικανότητες των παικτών.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*