Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bandai Namco φέρνει στις δυτικές χώρες το Family Trainer (trailer)

Bandai Namco και h.a.n.d. θα κυκλοφορήσουν το Family Trainer για Nintendo Switch στις δυτικές χώρες, στις 3 Σεπτεμβρίου 2021. Το τρίπτυχο που παιχνιδιού είναι το Run! Swing! Jump! Με το Family Trainer, μπορείτε να εξασκήσετε όλο το σώμα σας από την άνεση του σπιτιού σας. Απλά τοποθετείτε στο πόδι σας το Joy-Con με τη βοήθεια του leg strap accessory και είστε έτοιμοι να λικνιστείτε στο ρυθμό 15 mini-games, που είναι τα: Canoe Downstream, Hop-Hop-Step, Hurdle Run, Jump Rope, Log Dodge, Log Jump, Mole Panic, Pipe Slider, Rail Car Adventure, Running, Seesaw Fight, Speed Roller, Stone Pillar Conveyer, Trick Boarder, Waterfall Climb και Water Trampoline.

Επιπλέον θα υπάρχουν και training modes, ¨οπως τα "Overcome Inactivity Mode" και "Five Minutes a Day Quick Training". Τέλος, αν έχετε δύο σετ Joy-Cons και δύο leg straps, θα μπορέσετε να παίξετε παρέα, σε συνεργασία ή ανταγωνιστικά, με έναν φίλο σας στο "Play Together" mode.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*