Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bandai Namco αλλάζει λογότυπο και οριοθετεί το νέο όραμά της

*
Στη νέα εποχή της μπαίνει η Bandai Namco, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο της λογότυπο, αλλά και το νέο όραμα και τους στόχους της για την επόμενη μέρα. Το νέο logo θα αρχίσει να χρησιμοποιείται επίσημα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ η νέα εποχή ξεκινάει από τον Απρίλιο του 2022. Η εταιρεία σημείωσε χαρακτηριστικά πως θα εστιάσει στο να ενισχυθεί σε παγκόσμιο επίπεδο (και όχι να είναι επικεντρωμένη τόσο πολύ στην ιαπωνική αγορά), αλλά και να αναπτύξει τίτλους για κάθε gamer. To λογότυπο θα εμφανίζεται πλέον και στα δικά της παιχνίδια, αλλά και σε παραγωγές που συνεργάζεται, έτσι ώστε να μπει στο μυαλό των καταναλωτών από το άμεσο μέλλον. Η Bandai Namco σημείωσε ότι το προηγούμενο λογότυπο είχε σχεδιαστεί με το να φέρει κάτι από τα logos των δύο -παλαιότερα- ξεχωριστών εταιρειών (Bandai και Namco) και πλέον προχωράει στο επόμενο βήμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*