Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Bandai Namco θα απονείμει τίτλους "Elden Lady" ή "Elden Lord" σε 100 παίκτες του Elden Ring

*
Η Bandai Namco ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με τη Highland Titles, 100 παίκτες του Elden Ring θα λάβουν τον τίτλο "Elden Lady" ή "Elden Lord". Λέγεται μάλιστα ότι οι τίτλοι αυτοί θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε επίσημα έγγραφα. Ακόμα, κάθε νικητής θα λάβει το δικό του "κομμάτι γης" από το Highland Titles Nature Reserve που βρίσκεται κοντά στο Glencoe της Σκωτίας. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Highland Titles η έκταση της γης είναι από ένα έως εκατό τετραγωνικά πόδια και ο καθένας μπορεί να τη χρησιμοποιήσει όπως ορίζει ο νόμος.



Πάντως, επειδή η Highland Titles ανήκει στον οργανισμό Charitable Trust for Scotland, στη γη μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο εργασίες συντήρησης. Οι συμμετεχοντες μπροούν να υποδείξουν κάποιον άλλο για να λάβει την τιμή, είτε πρόκειται για φίλο είτε για μέλλος της οικογένειάς τους. Ο διαγωνισμός θα τρέξει από τις 25 Φεβρουαρίου ως τις 11 Μαρτίου και δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι της Μ. Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν email στη διεύθυνση eldenlord@bandainamcoent.eu, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο το πρόσωπο που προτείνουν πρέπει να λάβει τον τίτλο Lady ή Lord.



Σας θυμίζουμε ότι το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*