Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Blizzard ακυρώνει το launch event του Overwatch στο Nintendo World Store υπό το φόβο διαμαρτυριών

*
Η Blizzard είχε προγραμματίσει ένα μεγάλο launch event για την κυκλοφορία του Overwatch στο Nintendo Switch και το Nintendo World Store στη Νέα Υόρκη θα υποδεχόταν τους fans της ιαπωνικής εταιρείας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, όπως ανακοίνωσε η Nintendo μέσα από ένα απλό post στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Όσοι αναρωτιούνται γιατί, οφείλουν να γνωρίζουν ότι η αντίδραση της Blizzard να τιμωρήσει αστέρα των eSports που υποστήριξε τις διαμαρτυρίες στο Hong Kong έχει ξεσηκώσει τους fans της, οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει πως ετοιμάζουν διαμαρτυρίες σε κάθε ευκαιρία και ήδη οι φόβοι για την BlizzCon 2019 είναι αρκετοί. Με αυτά τα δεδομένα, ήταν λογικό και η ίδια η Nintendo να μην επιθυμεί να ρισκάρει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*