Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Compulsion Games του We Happy Few εργάζεται σε νέο third person single player game

*
Η Compulsion Games των Xbox Studios και του We Happy Few ανακοίνωσε πως εργάζεται σε ένα νέο third person single player game. Συγκεκριμένα, η Naila Hadjas μίλησε εκ μέρους της ομάδας στην ιστοσελίδα Xbox Squad και ανακοίνωσε τα επόμενα βήματά της. «Δώσαμε στους εαυτούς μας λίγο χρόνο να μάθουμε κάποια πράγματα. Είναι το πρώτο μας game με την Microsoft και μαθαίνουμε συνεχώς πολλά», σημείωσε αρχικά για την εξαγορά από την ομάδα του Xbox που έγινε το 2018. Συμπλήρωσε δε πως «έχουμε αυτή τη στιγμή διπλάσιο δυναμικό. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτήν την ξεχωριστή ταυτότητα. Το νέο μας project είναι σε πλήρη ανάπτυξη και ξεκινήσαμε να το δουλεύουμε λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του We Happy Few. Είναι ένα narrative third person story game και ξέρουμε ακριβώς πως θα το φτιάξουμε. Το πότε θα κυκλοφορήσει, δεν μπορώ να το πω ακόμη».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*