Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Crytek teaseάρει το Crysis 2 Remastered

*
Οι φήμες για το Crysis 2 Remastered έχουν ήδη εμφανιστεί, αλλά πλέον και η Crytek έχει αρχίσει να ανάβει τις πρώτες φιτιλιές στους fans. Η γνωστή ομάδα ανάπτυξης φαίνεται να επιβεβαιώνει τις πρόσφατες διαρροές, αφού πόσταρε στο Twitter account της μια φράση από την αρχή του Crysis 2 και την οποία μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου. Μένει πλέον να δούμε αν και πότε θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και αν το feedback που πήρε η ομάδα για το Crysis Remastered και τη δουλειά που έγινε εκεί θα την βοηθήσει να κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά τώρα, στο δεύτερο game. Δείτε τα tweets.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Ρε παιδιά όχι αλλά remaster αηδία κατάντησε ποια. Γιατί δεν στρώνουν τον κ@#λο τους κάτω να βγάλουν ένα νέο παιχνίδι και αρκούνται στα ίδια και στα αναμασημενα?

*