Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Digital Mind αναζητά χρηματοδότηση για το The Spirit of the Samurai (trailer)

Η Digital Mind, ένα 3D animation studio που ιδρύθηκε το 2001, αναζητά μέσω Kickstarter χρηματοδότηση για το The Spirit of the Samurai. Πρόκειται για ένα Metroidvania-style action game που διαδραματίζεται στην φεουδαρχική Ιαπωνία. Εφόσον συγκεντρωθούν τα $35.555 που είναι ο στόχος χρηματοδότησης, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC (Steam) και Atari VCS τον Δεκέμβριο του 2021.

Το στυλ του The Spirit of the Samurai είναι μοναδικό. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός samurai, μιας γάτας και ενός kodama. Το επίπεδο λεπτομέρειας είναι εντυπωσιακό κι θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε την ιστορία λες και είστε πρωταγωνιστής κινηματογραφικής παραγωγής. Ο κόσμος του παιχνιδιού ειναι σκοτεινός και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μυθολογικά τέρατα, δαίμονες και απέθαντους. Σκοπός σας να ξεριζώσετε μια για πάντα το κακό.


Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*