Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Dontnod Entertainment ανοίγει στούντιο στο Montreal

*
Η Dontnod Entertainment, το γαλλικό studio πίσω από τα Life is Strange, Vampyr και Remember Me, ανακοίνωσε το άνοιγμα ενός νέου studio στο Montreal του Καναδά. Το νέο γραφείο της εταιρείας θα εργαστεί σε ένα νέο project και έχουν ήδη προσληφθεί αρκετά νέα στελέχη. «Είμαστε χαρούμενοι που μοιραζόμαστε τα νέα μας σχέδια και το άνοιγμα του νέου στούντιο στο Μόντρεαλ», σημείωσε ο CEO της εταιρείας, Oskar Guilbert και τόνισε πως «στόχος μας είναι να δημιουργούμε videogames όσο πιο κοντά γίνεται στις απαιτήσεις του κοινού. Με τη νέα ομάδα, θα μπορέσουμε να εργαστούμε σε ακόμη περισσότερα games και να δημιουργούμε ενδιαφέρουσες ιστορίες για τους gamers». Υπενθυμίζεται πως η Dontnod Entertainment έχει ήδη ανακοινώσει πως στα επερχόμενα projects της είναι το Twin Mirror που θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One και το Tell Me Why που θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*