Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H DrinkBox Studios ανακοίνωσε το action RPG Nobody Saves the World (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης DrinkBox Studio, γνωστή από την σειρά παιχνιδιών Guacamelee!, ανακοίνωσε το action RPG Nobody Saves the World για τα Xbox Series X και Series S, Xbox One και PC (Steam). Θα είναι διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass (Console/PC) από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού που εξέδωσε η ομάδα ανάπτυξης, το Nobody Saves The World είναι βασισμένο στα quests και όχι στο grinding. Δηλαδή, οι αναβαθμίσεις θα ξεκλειδώνονται με βάση τις πόσες αποστολές έχει ολοκληρώσει ο παίκτης και όχι πόσους εχθρούς έχει σκοτώσει.

Την ανακοίνωση του παιχνιδιού ακολούθησε το official trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στην συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*