Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA ανακοίνωσε το Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville (trailer)

Ο publisher Electronic Arts και η developer PopCap Games ανακοίνωσαν το Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Για όσους ενδιαφέρονται, η digital-only early access “Founder’s Edition” του παιχνιδιού είναι ήδη διαθέσιμη έναντι €29,99, ενώ το λανσάρισμα της πλήρους έκδοσης έχει προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου 2019, με τιμή €39,99.

Το νέο Plants vs Zombies καλωσορίζει τους παίκτες στη Neighborville, μια ημι-αστική περιοχή όπου οι συγκρούσεις ανάμεσα στους flora και τους undead δεν σταματάνε ποτέ. Η μαγεία του gameplay βρίσκεται στο multiplayer και οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους 20 πλήρως customizable character classes, περιλαμβανομένων αγαπημένων του κοινού, όπως οι Peashooter και Chomper, όπως επίσης νέα πρόσωπα όπως ο Night Cap και η funky disco queen Electric Slide. Υποστηρίζεται τόσο split screen couch co-op όσο και online co-op σε κάθε mode.


Ακολουθεί το σχετικό announcement trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*