Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H EA Motive εργάζεται σε ένα νέο IP και πρώτες φήμες για Syndicate

*
Φαίνεται πως η EA Motive έχει πολλά ακόμη που ετοιμάζει, αφού όπως αναφέρει ο Jeff Grubb στο πρόσφατο podcast του, ήδη εργάζεται σε ένα νέο IP. Στο νεότερο podcast του (GamesBeat Decides), ο Grubb δέχεται ερώτηση σχετικά με το αν εργάζεται η EA Motive πάνω σε κάτι μετά και την ακύρωση του τελευταίου της project και ο ίδιος απαντά λέγοντας απλά πως «δεν μπορώ να πω». Στη συνέχεια πάντως επανέρχεται στο θέμα και αναφέρει απλά πως εργάζεται πάνω σε κάτι «που θα σας κάνει χαρούμενους», ενώ επιβεβαιώνει και πως είναι ένα αναγνωρισμένο IP. Οι φήμες για το Syndicate ήρθαν και πάλι στην επιφάνεια και μπορείτε να ακούσετε το podcast μέσα από τον παρακάτω player (το θέμα συζητιέται περίπου στο 45ο λεπτό).



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*