Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Electronic Arts ίσως αλλάξει το όνομα της σειράς FIFA

*
Σε πρόσφατο δελτίο τύπου σχετικά με την με την επιτυχία του FIFA 22, η Electronic Arts δήλωσε ότι εξετάζει τη συμφωνία αδειοδότησης που έχει υπογράψει με τη FIFA. Η δήλωση υπονοεί ότι σε περίπτωση που η εταιρεία αποφασίσει να κόψει τους δεσμούς με την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, τότε θα διατηρήσει τις άδειας για τα πρωταθλήματα, τους παίκτες και τα στάδια, μιας και είναι ανεξάρτητα από τη συφωνία που έχει με τη FIFA.

"Για τον λόγο αυτό επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας στους περισσότερους από 300 συνεργάτες με τους οποίους έχουμε υπογράψει συμφωνίες αδειοδότησης, μέσω τον οποίων έχουμε πρόσβαση σε 17,000+ αθλητές που ανήκουν σε 700+ ομάδες, σε 100 στάδια και 30 πρωταθλήματα ανά τον κόσμο. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε συνεργασίες και άδειες που είναι σημαντικές για τους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος που μόνο στο παιχνίδι μας υπάρχουν διοργανώσεις όπως το UEFA Champions League, το UEFA Europa League, το CONMEBOL Libertadores, η Premier League, η Bundesliga και η LaLiga Santander, μεταξύ πολλών άλλων. Κοιτώντας μπροστά, σκεφτόμαστε να μετονομάσουμε τα EA Sports football games. Αυτό σημαίνει ότι εξετάζουμε τη συμφωνία μεας με τη FIFA, που είναι ανεξάρτητη από τις άλλες επίσημες συνεργασίες και άδειες ανά τον κόσμο του ποδοσφαίρου", αναφέρει η ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*