Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Epic teaseάρει την Season 10 για το Fortnite στους τελικούς

*
Όσοι φίλοι του Fortnite παρακολούθησαν τους παγκόσμιους τελικούς την Κυριακή ενημερώθηκαν με ένα σύντομο teaser της Epic για την Season 10 του παιχνιδιού. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για το τι θα φέρει, ωστόσο η εικόνα δείχνει την επιστροφή του Dusty Depot, το οποίο είδαμε να καταστρέφεται στην Season 4. Οι Παγκόσμιοι Τελικοί του Fortnite έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη, όπου οι 100 καλύτεροι παίκτες αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλο για να διεκδικήσουν το βραβείο των 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Νικητής αναδείχτηκε ο Αμερικανός Kyle “Bugha” Giersdorf. Δείτε και το πρώτο teaser tweet που έκανε η Epic, στη συνέχεια του άρθρου και μας ενημερώνει πως η Season 10 θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*