Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Epic ανακοίνωσε το Fortnite Creative

*
Η Epic Games ανακοίνωσε ότι το Fortnite Creative θα προστεθεί στο παιχνίδι στις 6 Δεκεμβρίου 2018 για όσους έχουν αγοράσει Battle Pass. Το Fortnite Creative θα είναι ξεχωριστό από τα υπάρχοντα Save the World και Battle Royale game modes. Θα υπάρχουν παίκτες που θα επιτρέπουν την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 16 παικτών, οι οποίοι αρχικά θα βρίσκονται σε ένα hub και στη συνέχεια θα οδηγούνται σε κόσμους. Κάποιοι από αυτούς θα έχουν φτιαχτεί από την Epic και κάποιοι από την κοινότητα των παικτών. Σε κάθε κόσμο, θα υπάρχουν μέχρι τέσσερα επίπεδα. Θα υπάρχουν πολλά αντικείμενα που θα συνδυάζονται με ακόμα περισσότερους τρόπους. Μέσω ενός smartphone, οι παίκτες θα μπορούν να τα τοποθετούν οπουδήποτε στο χάρτη και για να διατηρηθεί, όσο αυτό είναι εφικτό, η απλότητα, υπάρχει περιορισμός στη χρήση μνήμης. Θα μπορούν να υπάρχουν πίνακες σκορ και χρονόμετρα. Μεταξύ των διαθέσιμων game modes υπάρχουν τα free-for-all, deathmatch και free-play. To Fortnite Creative θα είναι διαθέσιμο για όλους από 13 Δεκεμβρίου 2018, σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί ο τίτλος, δηλαδή PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*