Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Focus Home Interactive εξαγόρασε την Deck 13

*
Όπως ανακοίνωσε η Focus Home Interactive, η εταιρία εξαγοράζει την Deck 13 Interactive για €7,1 εκατομμύρια. Η Deck13 είναι μια γερμανική ομάδα ανάπτυξης και μακροχρόνια συνέταιρος της Focus Home Interactive. Η ομάδα αποτελείται από 60 άτομα και έχει δημιουργήσει πάνω από 20 παιχνίδια τα τελευταία 18 χρόνια, όπως την σειρά The Surge.

Επιπλέον, η Focus Home Interactive θα ανακοινώσει σύντομα πληροφορίες για επερχόμενους τίτλους, ξεκινόντας από ένα "αρκετά φιλόδοξο game" από την ομάδα ανάπτυξης Sumo Digital, η οποία το χαρακτηρίζει ως ένα "online competitive game σε έναν ultra-violent fantasy world". Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2021. Οι υπόλοιπες ανακοινώσεις αφορούν ένα "μικρό διαμαντάκι" της Limestone Games και 2 τίτλους Warhammer (Ένα tactical game από τη Gasket Games και ένα action game από την StreumOn Studio).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*