Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Focus Home Interactive μετονομάστηκε σε Focus Entertainment

*
Η Focus Home Interactive, γνωστή και από τις σειρές A Plague Tale και The Surge, ονομάζεται πλέον Focus Entertainment. Στο δελτίο τύπου με το οποίο ανακοίνωσε την αλλαγή αυτή αναφέρονται τα εξής:

Η Focus Home Interactive είναι ένας από τους κορυφαίους publishers και developers στην Ευρώπη, φέρνει κοντά ταλέντα κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας, από την ανάπτυξη έως την είσοδο ενός προϊόντος στην αγορά.


Η απόκτηση studios όπως τα Deck13 Interactive, Streum On Studio, και πιο πρόσφατα η Dotemu με το brand The Arcade Crew, επιδεικνύει την επιθυμία της Focus να ενώσει ταλέντα και studios με κοινό όραμα στο δυνατό μας και φιλόδοξο Group, για την προώθηση της δημιουργίας αξιών, νέων τάσεων και μοναδικού gameplay.

Από εδώ και στο εξής, το Focus Entertainment καλύπτει όλες τις δραστηριότητες της Focus, με τον όρο "Entertainment" να αντιπροσωπεύει την επιθυμία για ποικιλία στα παιχνίδια, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις πηγές εσόδων. Ο όρος "Entertainment" δίνει έμφαση και στη φιλοδοξία να προσφερθούν στους παίκτες σε όλο τον κόσμο μοναδικές εμπειρίες, μέσω μια πολιτικής κυκλοφοριών που ξεχωρίζει, χάρη στις πρωτοποριακές ιδέες, το "έξυπνο" gameplay και μοναδικούς κόσμους που υπερβαίνουν τα όρια των video games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*