Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Frogwares κατηγορεί την Nacon ότι πουλάει hacked έκδοση του The Sinking City στο Steam! (video)

*
Τρομερές διαστάσεις παίρνει η κόντρα Frogwares και Nacon για την έκδοση του The Sinking City στο Steam, αφού η ομάδα ανάπτυξης κατηγορεί τον publisher για hacking στην έκδοση του PC. Συγκεκριμένα, η Frogwares τονίζει πως προγραμματιστές της Nacon πήραν τον κώδικα του τίτλου από άλλο PC store και το παραμετροποίησαν για να το πουλήσουν στο Steam. Μάλιστα, ανέβασε και ένα blog post https://frogwares.com/how-nacon-cracked-and-pirated-the-sinking-city/ που αναλύει την κατάσταση, ενώ δημοσίευσε και ένα σχετικό video για όσους θέλουν να μάθουν κάποια πράγματα παραπάνω. Εν ολίγοις, ο developer θεωρεί πως η Nacon «ξεκλείδωσε» τα αρχεία του τίτλου με ένα key, τα «πείραξε» και τα έκανε ξανά compile για να μπορεί να πουλήσει μια playable έκδοση στο ψηφιακό κατάστημα της Valve.



Μένει να δούμε την επόμενη μέρα σε αυτήν την πολύ περίεργη ιστορία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*