Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Gearbox επιβεβαίωσε νέο Brothers in Arms videogame, αλλά θα αργήσει να μιλήσει γι’ αυτό

*
Ο Randy Pitchford, CEO της Gearbox, μίλησε σε πρόσφατο podcast και επιβεβαίωσε πως η εταιρεία του εργάζεται σε ένα νέο Brothers in Arms videogame. Συγκεκριμένα, παραχωρώντας συνέντευξη στο Game Maker’s Notebook podcast, o Pitchford τόνισε πως η Gearbox έχει στα σκαριά την επιστροφή του αγαπημένου franchise, ωστόσο το κάκιστο λανσάρισμα του Aliens: Colonial Marines δημιούργησε άλλα δεδομένα και έτσι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Μάλιστα, σημείωσε πως η πρόθεση της SEGA να μιλήσει νωρίς για το νεότερο Aliens videogame δημιούργησε προσδοκίες και αναμονή από τους fans, σε σημείο που να υπάρχει πίεση και το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό. «Όλα αυτά άλλαξαν τα δεδομένα για εμάς. Εμείς πχ. δεν ανακοινώσαμε το Borderlands 3 μέχρι που μπήκε σε φάση beta», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά. Τελευταίο console/PC game του Brothers in Arms franchise ήταν το Brothers in Arms: Hell’s Highway που κυκλοφόρησε το 2008, ενώ μετά συνέχισε η σειρά σε επίπεδο mobile games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*