Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Gearbox αποκάλυψε το Bulletstorm: Full Clip Edition

Οι Gearbox Software και People Can Fly ανακοίνωσαν το Bulletstorm: Full Clip Edition για τα PS4, Xbox One και PC. Ο τίτλος αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των Game Awards και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου του 2017. Τυπικά, έχουμε να κάνουμε με μια επανέκδοση του κλασικού τίτλου που θα φέρει όλο το έξτρα περιεχόμενο που κυκλοφόρησε σε μορφή DLC και ένα νέο χαρακτηριστικό (για όσους προ-παραγγείλουν): τη δυνατότητα να παίξετε ως Duke Nukem με voice-overs από τον Jon. St. John. O βελτιωμένος τεχνικός τομέας θα περιλαμβάνει hi-res textures, μεγαλύτερα polygon counts, καλύτερο ήχο, πιο σταθερό frame rate, βελτιωμένα μοντέλα και animations, αλλά και ανάλυση έως 4Κ σε PC και PS4 Pro.



Στο Bulletstorm: Full Clip Edition θα βρείτε ακόμη ένα νέο Overkill Campaign Mode, όπου μπορείτε να ξαναπαίξετε το campaign με μια τεράστια γκάμα όπλων και skillshots, καθώς και πέντε νέα επίπεδα για το Echo Mode. Δείτε το video της παρουσίασης από τα Game Awards στη συνέχεια.


Μπορείτε να βρείτε και το trailer του Bulletstorm: Full Clip Edition μόνο του, μέσα από τον παρακάτω player.



Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι στο επίσημο site και δείτε μερικές εικόνες από τον τίτλο στη συνέχεια του άρθρου.










 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*