Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H IGN εξαγόρασε τη Humble Bundle

*
Humble Bundle και IGN έσονται εις σάρκα μίαν. Όπως ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες, η IGN εξαγόρασε τη Humble Bundle, όμως για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας. Όπως δήλωσε ο CEO και συνιδρυτής της Humble Bundle Jeffrey Rosen, η επιλογή της IGN έγινε με γνώμονα το ότι οι δύο εταιρείες μοιράζονται κοινά οράματα και πιστεύουν ότι έτσι θα μπορέσουν να προωθήσουν ακόμα πιο αποτελεσματικά τις ψηφιακές διανομές που σκοό έχουν την παροχή πόρων σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Επιπλέον,όπως έγινε γνωστό, η Humble Bundle θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα, έχοντας την υποστήριξη της IGN στον τομέα της ανάπτυξης και συλλογής χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*