Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Kim Swift, lead designer του Portal, στα Xbox Game Studios για cloud games

*
Η Kim Swift, lead designer του Portal videogame, ανήκει πλέον στην ομάδα των Xbox Game Studios για να δουλέψει σε κάτι ξεχωριστό. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft μέσω Twitter, η Swift θα ασχοληθεί με το κομμάτι της ανάπτυξης για cloud gaming, δουλεύοντας με πολλές και ξεχωριστές ομάδες ανάπτυξης. Πέραν της ενασχόλησής της με το Portal, ασχολήθηκε με το Left 2 Dead 2, ενώ το 2012 έδωσε στην αγορά (αφού έφυγε από την Valve) το Quantum Conundrum, το οποίο και κυκλοφόρησε από την Square Enix. Στη συνέχεια εργάστηκε στο Star Wars game Ragtag της Amy Henning, που ακυρώθηκε, καθώς και στο Star Wars Battlefront II. Από τον Νοέμβριο του 2019 έως και τον Μάιο του 2021 εργάστηκε στην Google για τον τομέα των Games και του Entertainment του Google Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*