Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Kylotonn Games δουλεύει ήδη πάνω στο επόμενο Test Drive Unlimited game

*
Το επόμενο Test Drive Unlimited game φαίνεται πως είναι στη φάση ανάπτυξης, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Benoit Clerc της Nacon Game Publishing (πρώην BigBen Interactive). Το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας μίλησε στην ιστοσελίδα VentureBeat για τα games που ετοιμάζουν τα studios του ομίλου και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η KT Racing, Kylotonn εδρεύει στο Παρίσι και τη Λιόν και είναι ειδικευμένη στα off-road racing games με το WRC, καθώς και με τους αγώνες μηχανών με το Isle of Man TT. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στο μεγαλύτερό μας project, το επόμενο Test Drive Unlimited game». Το Test Drive Unlimited είναι μια σειρά ανοιχτού κόσμου που έκανε την εμφάνισή του το 2006 σε PC, PS3 και Xbox 360 και περιελάμβανε πάνω από 125 επίσημα οχήματα και μηχανές. Το sequel του κυκλοφόρησε το 2011. Αναμένουμε περισσότερα για το νέο Test Drive Unlimited σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*