Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H M-Two του Resident Evil 3 Remake δουλεύει πάνω σε ένα μεγαλύτερο remake για την Capcom

*
Η M-Two, η ομάδα που δούλεψε πάνω στο Resident Evil 3 Remake για λογαριασμό της Capcom, εργάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα νέο και μεγαλύτερο remake για την ιαπωνική εταιρεία. Κάτι τέτοιο μαρτυρά τουλάχιστον ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού που έχουν αποδειχτεί αξιόπιστα σε ό,τι αφορά τα της Capcom. Αρχικά, η M-Two δημιουργήθηκε από τον πρώην CEO της Platinum Games, Tatsuya Minami, και τα credits του πρόσφατου game δείχνουν ότι τόσο ο ίδιος, όσο και δύο άλλοι υπάλληλοι της ομάδας του (Kiyohiko Sakata, Tsutomu Teranishi) έχουν παρελθόν στην Platinum Games. Ο Minami έχει προϊστορία με την Capcom, αφού έχει συνεργαστεί τόσο στα Street Fighter II Turbo, όσο και στο Super Ghouls and Ghosts, πριν αναλάβει μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα projects όπως τα Resident Evil, Mega Man και Devil May Cry.



Ο Minami έφυγε από την Capcom για να φτιάξει την ODD Ltd το 2016 και αργότερα την ένωσε με την SEEDS Inc για να δημιουργήσει την Platinum Games. Η M-Two ιδρύθηκε με οικονομική ενίσχυση από την Capcom, αν και το studio δείχνει να λειτουργεί ανεξάρτητα. Τέλος, υπάρχουν αναφορές πως ο Minami προσέγγισε αρχικά τον Shinji Mikami να μπει στο startup και από τα δύο επίθετα προέκυψε και το όνομα που έδωσε στη νέα ομάδα M-Two (Minami/Mikami). Ωστόσο, ο έτερος αποφάσισε να παραμείνει στην Tango Gameworks της Bethesda και να συνεχίσει τη δουλειά του στα projects της εταιρείας του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*