Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft πρόσθεσε 74 τίτλους στη λίστα του FPS Boost σε Xbox Series

*
Η Microsoft ενεργοποίησε το Xbox FPS Boost σε 74 επιπλέον παιχνίδια, φτάνοντας τον συνολικό αριθμό όσων υποστηρίζουν την εν λόγω λειτουργία στα 97. Ανάμεσα στα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο κατάλογος είναι τα Assassin’s Creed Unity, Deus Ex Mankind Divided, Wasteland 3 και Far Cry 5, που πλέον τρέχουν στα 60 fps.

Μέσω του FPS Boost mode σε Xbox Series X και Series S, υπάρχοντα παιχνίδια τρέχουν πολύ καλύτερα. Έτσι η Microsoft προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα για βελτιωμένους ρυθμούς ανανέωσης, δίχως να απαιτείται η οποιαδήποτε παρέμβαση από πλευράς των developers. Την πλήρη λίστα με τους τίτλους που υποστηρίζουν FPS Boost μπορείτε να τη βρείτε στη σχετική ιστοσελίδα της Microsoft.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*