Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft αφαιρεί την Cortana και προχωρά σε αλλαγές στο Xbox One με το νέο dashboard redesign

*
Μεγάλες αλλαγές κάνει πάλι η Microsoft με το νέο redesign στο Xbox One dashboard και ένα από τα θύματα αυτών των αποφάσεων είναι και η Cortana. Η αμερικανική εταιρεία έχει αρχίσει να πειραματίζεται σε ένα πιο “streamlined user interface” για το βασικό κομμάτι του Xbox One dashboard, δηλαδή την πρώτη οθόνη που βλέπει ο χρήστης με το που ανοίγει την κονσόλα του. Το νέο design προσφέρει πιο γρήγορη πρόσβαση στα παιχνίδια του Xbox Game Pass, στο Mixer, στο Community, αλλά και στο Microsoft Store.

Αυτή τη στιγμή, το testing γίνεται με τους Xbox Insiders και μένει να δούμε τι θα φτάσει στην τελική έκδοση. Πάντως, η αφαίρεση της Cortana δεν θα πρέπει να προκαλεί καμία έκπληξη, αφού η αμερικανική εταιρεία έχει δηλώσει πως θα εστιάσει στις λειτουργίες του φωνητικού βοηθού για όλα τα projects που εστιάζουν στο κομμάτι του business.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • ΕΞαιρετικα νεα αν και ηδη το dashboard ηταν φιλικο προς τον χρηστη.Κραταω την επιπλεον προβολη του game pass.Της πιο πετυχημενης συνδρομητικης υπηρεσιας που απογειωνει το gaming

*