Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft θέλει να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος και φέρνει στο δυναμικό της τον επικεφαλής marketing του Netflix

*
Ο Jerret West ανήκει πλέον στο δυναμικό της Microsoft για το λανσάρισμα του Xbox Series X, με στόχο κυρίως να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος. Το υψηλόβαθμο στέλεχος που έχει τεράστια εμπειρία στο χώρο του marketing και δούλευε μέχρι προσφάτως στο Netflix, ανεβαίνει στο άρμα της αμερικανικής εταιρείας μπαίνοντας στη χρονιά ανακοίνωσης νέων κονσολών που θα φέρει και αντιμέτωπη την εταιρεία με το PS5. Όπως σημειώνεται, ο West θα ασχοληθεί με το να ενισχύσει την επικοινωνία και τις ενέργειες γύρω από το Microsoft Gaming Division και η επιλογή του δεν είναι τυχαία, αφού ήταν στο ενεργητικό της αμερικανικής εταιρείας την περίοδο 2003-2011, δηλαδή συμμετείχε στο επιτυχημένο λανσάρισμα και την πολύ καλή πορεία του Xbox 360.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*