Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft πρόσθεσε το Xbox Game Bar στα Windows 10 (trailer)

*
Με το update Μαϊου για τα Windows 10, προστίθεται στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft ένα νέο χαρακτηριστικό, που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στους gamers. Πρόκειται για το Xbox Game Bar που θα προσφέρει στους χρήστες γρήγορη πρόσβαση σε λειτουργίες που σχετίζονται με voice και text chat, αναζήτηση groups, έλεγχο του Spotify, καταγραφή video και εικόνων, livestream στο Mixer, social media και άλλα.

Το interface μπορεί να διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες των χρηστών, έτσι ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση στα εργαλεία που χρησιμοποιούν πιο συχνά. Το Xbox Game Bar είναι κάτι νέο για τα Windows 10, οπότε μην περιμένετε να συνεργάζεται από την αρχή τέλεια με όλα τα παιχνίδια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει το παιχνίδι να τρέξει σε παράθυρο πριν εμφανιστεί το Xbox Game Bar. Η σκέψη οτι τέτοιου είδους χαρακτηριστικά αποσκοπούν στο να κερδίσει η Microsoft κόσμο που μέχρι τώρα εμπιστεύεται αποκλειστικά το Steam, φαντάζει ως απόλυτα λογική.


Περισσότερα στο video που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*