Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft τερματίζει το Project Spark

Οι Microsoft και Team Dakota (developer) αποφάσισαν να τερματίσουν το Project Spark, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη τόσο από το Xbox Store όσο και από το Windows Store. Οι online υπηρεσίες, όπως είναι δυνατότητα download/upload περιεχομένου που δημιουργήθηκε από τους χρήστες, δεν θα είναι διαθέσιμες μετά από τις 12 Αυγούστου, σύμφωνα με ανακοίνωση στα forums του Project Spark. «Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για την ομάδα μας που δεν πήραμε ελαφρά τη καρδία», είπε ο community manager της Team Dakota Thomas Gratz σε δήλωση του.



Ο Gratz πρόσθεσε επίσης ότι πολλά μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Project Spark μεταφέρθηκαν σε άλλα projects της Microsoft Studios, το περασμένο φθινόπωρο. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι –παρόλο που δεν υπήρξαν απολύσεις- δεν είναι πλέον εφικτό να συνεχιστούν οι εργασίες που έχουν σχέση με τη συνεχή ενημέρωση του Project Spark: updates, fixes κ.λπ. Η Microsoft λέει ότι θα προσφέρει πίστωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Xbox και Windows Store για τους χρήστες που αγόρασαν τη φυσική έκδοση του Project Spark.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Τάννο δεν ξέρω πως είναι ο καθημερινός βίος της Team Dakota αλλά πραγματικά, τα σκέφτηκες πριν τα γράψεις αυτά; Η γενίκευση και ισοπέδωση των πραγμάτων αποπροσανατολίζει αντί να βοηθάει, το ξέρεις αυτό έτσι;

*