Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft τοποθετείται για τις μπαταρίες του Xbox Series X controller

*
Η Microsoft συνεχίζει να ακολουθεί το δικό της μονοπάτι όσον αφορά τις μπαταρίες των χειριστηρίων της και η ίδια φιλοσοφία θα εξακολουθήσει να ισχύει και για το Xbox Series X. Έτσι λοιπόν η Microsoft εξακολουθεί να προτιμάει τη λύση των μπαταριών ΑΑ, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της που χρησιμοποιούν ενσωματωμένες, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Σύμφωνα με τον Jason Ronald, partner director of program management του Xbox, αυτό δίνει την ευελιξία στη Microsoft να ικανοποιήσει όλες τις προτιμήσεις του κοινού. Όπως δηλώνει ο ίδιος, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το επαναφορτιζόμενο kit, απλά αυτό είναι κάτι που πωλείται ξεχωριστά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Algren
    • Τα controller της όμως όχι μόνο δεν καλύπτουν την οικονομική διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό,αλλά αν επιλέξει κάποιος το kit θα έχει χρεωθεί περί τα 20€ επιπλέον σε σχέση με το Dualshock4. Μία πολιτική της εταιρίας που υιοθετεί από την πρώτη της κιόλας κονσόλα. Επιπλέον παροχές,επιπλέον κόστος. Στο 1⁰ Xbox πχ,για να δει κάποιος ταινίες από DVD έπρεπε να αγοράσει το αντίστοιχο controller,αλλιώς η κονσόλα δεν τα αναπαρήγαγε. Το Xbox360 είχε οπτικό μέσο μόνο για DVD,με επιπλέον περιφερειακό εξωτερικό οπτικό μέσο για HD DVD. Και το θέμα που ασχολείται το παρόν άρθρο φυσικά.

    • konstantinos77
    • Υπέρ της Microsoft για τις AA μπαταρίες!! Λιθίου όπως βάζει η SONY δεν θέλουμε!!   Για πολλούς λόγους...
      Εξάλλου ένα kit φορτιστή - μπαταρίες Eneloop της Sanyo δεν κοστίζει ακριβά και μπορείς να τα έχεις για πολλά χρόνια και για διάφορες χρήσεις!  

    • raiden5
    • Πολυ ποιο πρακτικό με ενσωματωμένη μπαταρία, συνδεεις το χειριστήριο με καλώδιο στο ps4, η σε φορτιστή κινητού και συνεχίζεις να παίζεις ενώ φορτίζει, ούτε βάλε βγάλε μπαταρίες ούτε να τις φορτίζεις ξεχωριστά όλη την ώρα. Δυστυχως στην microsoft το kit το πληρωνεις ξεχωριστα, αν το ειχε στο βασικο πακετο με την κονσολα θα ηταν ολα κομπλε.

*