Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H NVIDIA προσθέτει το Control και άλλα παιχνίδια στο GeForce Now

*
Η λίστα παιχνιδιών της συνδρομητικής υπηρεσίας GeForce Now της NVIDIA μεγάλωσε κι άλλο, καθώς το Control της Remedy Entertainment και της 505 Games και άλλα παιχνίδια εντάχθηκαν στην λίστα αυτή. Το supernatural adventure υποστηρίζει κάρτες γραφικών με ray tracing, το οποίο ενεργοποιεί τα ρεαλιστικά οπτικά εφέ. Ωστόσο, τα γραφικά δεν θα πιάνουν ταβάνι, αφού η ποιότητα βίντεο που υποστηρίζει η πλατφόρμα είναι μέχρι τα 1080p.

Οι χρήστες επιπλέον θα μπορούν να παίξουν τα Arma 2: Operation Arrowhead, Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Dungeons 3, Headsnatchers, IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, Jagged Alliance 2 - Wildfire και The Guild 3 μέσω της υπηρεσία. Τέλος, η NVIDA θα προσθέτει παιχνίδια στην υπηρεσία της κάθε Πέμπτη.


Αυτά είναι τα καλά νέα της NVIDIA καθώς εδώ και αρκετό καιρό έχει χάσει σπουδαία παιχνίδια από την υπηρεσία της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*