Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nacon ανακοίνωσε την εξαγορά της Ishtar Games

*
H Nacon ανακοίνωσε πως προχωράει στην εξαγορά της Ishtar Games, μιας εταιρείας που ασχολείται αρκετά με τα των indie games. Η Ishtar Games έχει βγάλει στην αγορά τα the Last Spell και τα Dead In games και στόχος της Nacon είναι να επενδύσει περισσότερο σε αυτήν την αγορά με ακόμη μεγαλύτερα χρηματικά ποσά που θα βοηθήσουν και τα παιχνίδια τα ίδια να είναι πιο ποιοτικά. Από τη συνεργασία αυτή ιδρύεται η Ishtar Label, η οποία θα διοικείται από τους ανθρώπους της Ishtar Games και στην οποία θα αναζητηθούν (για να ενταχθούν) μικρότερες ομάδες ανάπτυξης. Προς το παρόν ξέρουμε για το Lakeburg Legacies που ανακοινώθηκε στην E3 2021 και ετοιμάζεται για κυκλοφορία στο επόμενο χρονικό διάστημα. Με αυτήν την εξέλιξη, η Nacon έχε πλέον 14 ομάδες ανάπτυξης, 9 στη Γαλλία, 1 στο Βέλγιο, 1 στην Ιταλία, 2 στον Καναδά και 1 στην Αυστραλία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*