Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Niantic βοηθάει τους παίκτες του Pokémon Go να παραμείνουν σπίτι

*
Η Niantic αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και να βοηθήσει όσους πρέπει να μείνουν σπίτι, αλλά θέλουν και να παίζουν Pokémon Go. Ο τίτλος είναι γνωστό πως προτρέπει τους πάντες να κάνουν βόλτες και να ψάχνουν τα δημοφιλή τέρατα και κάτι τέτοιο, αυτήν την περίοδο μπορεί να αποδειχτεί ολέθριο. Έτσι, η ομάδα προγραμματισμού ανακοίνωσε πως δεν θα χρειαστεί να βγείτε εκτός σπιτιού για να βρείτε περισσότερα Pokémon, αλλά και να συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες. Για παράδειγμα, τα Pokémon Go Raid Battles θα είναι playable από το σπίτι του κάθε gamer, ενώ τα social features του θα επιτρέπουν την επαφή με άλλους παίκτες. Η Niantic σκέφτεται τώρα και τρόπους που θα μπορέσει να διοργανώσει τα live events και σύντομα θα πει περισσότερα για το θέμα. Οπότε, μένουμε σπίτι και παίζουμε από το δωμάτιο ή τον καναπέ μας!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*