Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ninja Theory παρουσιάζει τα φωτορεαλιστικά γραφικά του Project: Mara (trailer)

Τον περασμένο χρόνο, η Ninja Theory μας γνώρισε έναν πειραματικό τίτλο ονόματι Project: Mara, στο οποίο μέσα από "νέους τρόπους αφήγησης" θα ζούσαμε στον "πραγματικό κόσμο" του ψυχολογικού τρόμου. Σε ένα νέο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μάθαμε λίγα παραπάνω για το τίτλο αυτό, ενώ είδαμε και μερικά από τα φωτορεαλιστικά γραφικά που δημιουργεί η ομάδα του Tameem Antoniades. Η ιστορία του Project: Mara διαδραματίζεται σε ένα μόνο διαμέρισμα, το οποίο υπάρχει και στη πραγματικότητα.

Μαζί με την Clear Angle Studios, οι δύο ομάδες χαρτογράφησαν όλα τα σημεία του διαμερίσματος, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που βλέπουμε στο trailer. Χρησιμοποιώντας αυτές τις λεπτομέρειες λοιπόν, οι ομάδες έδωσαν σημάδια ζωής στο διαμέρισμα, όπως σκόνη και φθορές, για να δώσουν το αίσθημα του χώρου, κάτι που λείπει αρκετές φορές από τα παιχνίδια. Aν και η Ninja Theory μας έδωσε λίγα παραπάνω στοιχεία ως προς το περιβάλλον του, o τίτλος παραμένει εξαιρετικά μυστηριώδης, αφού το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι "το παιχνίδι θέλει να δημιουργήσει τους τρόμους του μυαλού με μέγιστη ακρίβεια και ρεαλισμό".


Δείτε παρακάτω το trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*