Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo διακόπτει συνεργασία με το πορτογαλικό FNintendo, λόγω διαρροής πληροφοριών για τα Pokémon

*
Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της πορτογαλικής ιστοσελίδας FNintendo της κόστισε τη συνεργασία της με την Nintendo, λόγω διαρροής πληροφοριών για τα Pokémon Sword & Shield. Η ιαπωνική εταιρεία εξέδωσε δελτίο Τύπου, όπου και ανακοίνωσε πως διακόπτει κάθε είδους συνεργασία με το site, καθώς το Μέσο δεν τήρησε το embargo και έβγαλε στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για τα Pokémon Sword & Shield που δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμη. Στο δελτίο Τύπου σημειώνεται πως τακτικές σαν αυτή του FNintendo πλήττουν όχι μόνο την ίδια την Nintendo και τους εργαζόμενούς της, αλλά και τα εκατομμύρια των fans που περιμένουν να μάθουν νέα για τα games. Tο site εξέδωσε ανακοίνωση, όπου και σημείωσε πως οι όροι της συμφωνίας με την Nintendo για το review copy ήταν ξεκάθαροι, ωστόσο ένας από τους συνεργάτες του τους παραβίασε και ως εκ τούτου σταματάει η συνεργασία μαζί του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*