Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nintendo πρόσθεσε τίτλους του SNES στον κατάλογο του Nintendo Switch Online

*
Για αρκετούς μήνες, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online έπρεπε να περιοριστούν σε τίτλους του NES όσον αφορά τα δωρεάν παιχνίδια που συνοδεύουν την υπηρεσία και τώρα ανταμοίβοντας την υπομονή τους, η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά από κλασσικά παιχνίδια του SNES.

Πρόκειται για τα Super Mario Kart, Super Mario World, Super Mario World 2: Yoshi's Island, F-ZERO, Super Metroid, Super Soccer, The Legend of Zelda: A Link To The Past, Star Fox, Super Ghouls'n Ghosts, Stunt Race FX, Pilotwings, Super Tennis, Kirby's Dream Land 3 και Brawl Brothers. Λογικά αν τσεκάρετε την κονσόλα σας θα έχετε ήδη πρόσβαση σε αυτά και περισσότερα αναμένονται στο μέλλον.


Τέλος οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα ασύρματο SNES-style controller που θα είναι διαθέσιμο από 18 Σεπτεμβρίου 2019 και η τιμή του έχει καθοριστεί στα $30.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*