Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Nvidia «μαρτυρά» το νέο Red Faction game με τίτλο Red Faction Evolution

*
Έχουμε καιρό να ακούσουμε για νέο game της σειράς Red Faction και ίσως η Nvidia να αποκάλυψε πριν την ώρα του το Red Faction Evolution. Τι ακριβώς συμβαίνει; Η γνωστή εταιρεία εμφάνισε μια λίστα στα συμβατά παιχνίδια με την τεχνολογία Ancel και τα οποία θα υποστηρίζουν τις δυνατότητες photo capture. Μέσα σε αυτά βρίσκεται και το Red Faction Evolution, για το οποίο δεν έχουμε ακούσει το παραμικρό είτε από την Volition, είτε από την THQ Nordic.



Με δεδομένο πάντως πως οι δύο εταιρείες προσέφεραν πέρσι το Red Faction Guerilla: Re-Mars-tered Edition για κονσόλες και PC, δεν θα ήταν τραβηγμένο να ισχυριστεί κανείς πως κάτι νέο είναι στο δρόμο. Υπενθυμίζεται πως η τελευταία κυκλοφορία της σειράς χρονολογείται το 2011 (Red Faction Armageddon) και δεν χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα πετυχημένη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*